Cautare

3770 de rezultate pentru "mihai morar" (7.28 secunde)
Cum comentati decizia dlui Morar de a demisiona? ... in ultima perioada, si mai ales de marti, dupa ce a fost si la o televiziune, dl Morar a actionat ca un om politic. ... Cred ca tocmai atitudinea si gesturile domnului Morar din ultimele zile politizasera DNA-ul si Parchetul.
Asistam la o tragere de timp, in speranta ca situatia va capata alta turnura iar dl Morar va ajunge acolo unde isi doreste, la conducerea Parchetului General, lucru pe care il gasim inacceptabil.
Cred ca era nevoie in acel moment sa intelegem, si eu am inteles acest lucru si am sa incerc in continuare sa explic publicului, colegilor liberali, ca de un an de zile situatia procurorilor era blocata si urma sa ramana blocata foarte mult timp de acum incolo din cauza unor interese foarte, foarte particulare ale dlui Morar, dnei Macovei si ale celor din grupul lor, in asa fel incat de fiecare data ba nu e buna legea, desi era legea facuta de dna Macovei, ba nu aveam procedura, dupa ce am avut si procedura au respins cele doua candidaturi, ba ca nu poate sa fie sef decat de la DNA, dar eu cand propun pe cineva de la DNA dnul Morar nu lasa sa accepte propunerea mea - deci era o mosie a dlui Morar, lucru cu care eu nu pot sa fiu de acord.
Noua echipa numita de Basescu sa faca Justitia "Ţepelor" ¬ Monica Macovei, Daniel Morar, Lucian Papici - se pune pe treaba si reia cu mult zel "Zambaccian".
Morar 44 Jefte 90+5 Echipele de start: ... Valceanu - De Moura, Matricardi, Matias, Dobrescu - Alceus, Lixandru - Chamed, Deaconu, Trif - Morar Rezerve:
Mihai Gadea le-a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza Zilei Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza Zilei, Antena3, motivele pentru care presedintelui Traian Basescu ii este frica de justitia independenta.
In timp ce nepotul lui Mititelu se credea stapin absolut peste pamint, un nou mostenitor al boierului Negoescu, Mihai Negoescu, a cerut instantei sa-i recunoasca dreptul de mostenitor pentru o parte din suprafata de 104 hectare.
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
Mihai Dragomir, renumitul antrenor fitness specialist, a dezvoltat in ultimii trei ani, sub umbrela conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a Campaniei Ia-ti Portia de Sanatate - Tabere de fitness, si Expeditii de Anduranta Cardio Mix in Muntii Calimani.
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
Ca in fiecare an, Mihai Morar, amfitrionul balurilor, se va distra alaturi de Ase-isti si vedetele invitate si va avea grija ca toti participantii la evenimente sa fie intr-o forma de zile mari.
Abdicarea regelui Mihai - un act de tradare nationala. Regele Mihai - sluga la rusi. ... Despre regele Mihai auzeam mereu ca a plecat din tara cu 16 vagoane pline cu averea lui, de fapt, a poporului.
Truman despre Regele Mihai al Romaniei. Ambasada SUA la Bucuresti nu a raspuns direct scrisorii adresate ambasadorului Mark Gitenstein de co-presedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, in care acestia i-au solicitat sa se exprime in legatura cu declaratia presedintelui Traian Basescu despre Regele Mihai.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat. ... Da, mi s-a reprosat, si mi-am reprosat, atitudinea pe care am avut-o fata de Regele Mihai imediat dupa decembrie 1989.
‘Il respect pe Regele Mihai pentru deciziile luate" Ion Iliescu a ajuns la a 17-a carte publicata dupa Revolutie. ... Despre Regele Mihai, si "evenimentele nefericite de la inceputul anilor ‘90", pe care "le regreta":
Discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei a fost aplaudat minute in sir Regele Mihai a sustinut, marti dimineata, un discurs in Parlamentul Romaniei, prilejuit de aniversarea a 90 de ani de viata a Majestatii Sale.
Nu am fost dusmanul politic al Regelui Mihai Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat marti ca discursul Regelui Mihai din Parlament a fost constructiv si util si a apreciat, in legatura cu absenta de la sedinta solemna a unor oficialitati, ca fiecare isi judeca cum crede mai bine pasii.
22, Mihai Tudor a ajuns la 46 de ani directorul general al IBM Romania dupa ani de studii aprofundate si munca pe branci. In urma cu 39 de ani, tanarul Mihai se indrepta cu pasi timizi catre prima lui ora de clasa la Scoala nr.
Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor. ... Mihai Teja, pus la colt! ... Dan Petrescu despre Mihai Teja:
google-analytics.com